20140514-QRIS-Team-with-Rajan-Adjusted-v2
Antonio-Cadau2-133x150

Antonio Cadau

Antonio is Bachelor Secretariaat-Moderne Talen. Hij kwam einde jaren ’90 in aanraking met Lean en bouwde zijn ervaring op bij o.a. Beaulieu International Group (BIG), Steenfabrieken Vandersanden, Greenyard Prepared, MAN Trucks, Eriks.
Dankzij zijn talenkennis werkt hij in Franstalige gebieden en zelfs in Italië.
Door zijn jarenlange inkoopervaring te combineren met de passie voor Lean, heeft hij mooie projecten kunnen verwezenlijken. Bij implementatie van zowel Smed, 5S en Kaizen-projecten werkt zijn enthousiasme aanstekelijk.
De laatste jaren heeft hij zich ook toegelegd op QRM (Quick Response Manufacturing), een filosofie gericht op drastische doorlooptijdverkorting. Hij is certified QRM Beta Specialist.

Stef-Huybrechts

Stef Huybrechts

Industrieel ingenieur, certified QRM Beta specialist. Ervaring op gebied van Plant management, Operationeel management, Logistiek management en Engineering management.
Lean implementaties in verschillende branches zoals automotive, kunststof injectie, metaalverwerking (van smederij tot eindklant), procesindustrie, van 1 stuk tot hoog volume.
QRM implementaties in maakindustrie.

Tom-Koomen-133x150

Tom Koomen

Na zijn ingenieursopleiding bedrijfskunde in Wageningen en Leuven heeft Tom 15 jaar bij Philips NV gewerkt in verschillende fabrieken en vooral in de disciplines Logistiek, Productie en Fabrieksmanagement.
Na deze ervaring met fabrieksorganisaties heeft hij met name gewerkt als interim resultaatmanager en adviseur in verandertrajecten. Hierbij lag de focus op teamwerk, flowproductie en autonomie gericht op snelheid en tijdige leveringen van orders.
In de afgelopen 4 jaar als projectleider bij Flanders Synergy ontwikkelde hij zich tot expert op het vlak van teamontwerp, implementatie en teamontwikkeling. Met deze bagage van teamvorming richt hij zich nu vooral op meer snelheid in organisaties met de introductie van het QRM concept.

Dirk-Roelens-133x150

Dirk Roelens

Dirk is burgerlijk ingenieur metaalkunde, burgerlijk ingenieur in het industrieel beleid, master in total quality management, certified TQM expert, certified lean expert en lean sensei.
Vooraleer zaakvoerder te zijn van Impala, werkte Dirk gedurende 10 jaar bij Sidal/Hoogovens Aluminium, waarvan 7 jaar als production manager. Vervolgens werkte hij gedurende 6 jaar bij Coil (3 jaar als quality manager en 3 jaar als operations manager).
Dirk is gastprofessor aan binnen- en buitenlandse universiteiten en hogescholen, en docent voor meerdere gespecialiseerde opleidingsinstituten. Hij is een veel gevraagd spreker.
Hij is auteur van het boek ‘Problemen doeltreffend oplossen met Apollo Root Cause Analysis”.
Hij wordt bij zijn opleidings- en begeleidingsactiviteiten bijgestaan door medewerkers met veel praktijkervaring, en een stevige academische achtergrond.

Kristof-Souwens-133x150

Kristof Souwens

Kristof heeft een master in Industriële Wetenschappen, master na master in project management, master in general management en is een gecertificeerd project management professional.
De afgelopen 10 jaar leidde Kristof vooral veranderings- en verbeterprojecten binnen diverse sectoren (productie, diensten & transport), gaande van 5S projecten tot 6-sigma en lean projecten. Binnen één van zijn grootste projecten wist hij als pionier in België een hybride QRM/Lean strategie voor Harol Consyst nv te ontwikkelen en implementeren, waarmee hij de doorlooptijd wist te halveren.